MULA
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Zemlja:
USA
Godina:
2018
Kategorija:
Drama, Krimi
Početak prikazivanja:
31.01.2019
Trajanje:
1 h 56 min
Scenario:
Sam Dolnick (inspired by the New York Times Magazine Article "The Sinaloa Cartel's 90-Year Old Drug Mule" by), Nick Schenk
Režija:
Clint Eastwood
Glumci:
Clint Eastwood, Bradley Cooper, Taissa Farmiga
Jezik:
English, Spanish

Opis filma:

Dobitnik nagrade Oscar Klint Istvud se prvi put nakon 2009. godine i filma “Gran Torino” nalazi na dve strane, rediteljskoj i glavnoj ulozi. Klint Istvud režirao je film prema scenariju Nika Šenka koji je inspiriran člankom Njujork Tajmsa.
Istvud je u ulozi Erla Stouna , čoveka u svojim osamdesetim koji je bankrotirao, sam je i čeka hipoteku nad svojim poslom, kada mu ponude posao u kojem samo mora da vozi . Čini se prilično lako, ali Erl zapravo postaje mula meksičkog kartela. Posao mu jako dobro ide, čak toliko dobro da mu povećaju “teret”, a njega proglase glavnim rukovodiocem. Erl se vrlo brzo nađe i u centru interesa policije, DEA agenta Kolina Bejtsa . Iako su njegovi problemi s novcem sada stvar prošlosti, Erlove greške iz prošlosti počinju izranjati, a pitanje je hoće li imati dovoljno vremena ispraviti sve te greške pre nego ga sustignu ruka pravde ili kartel za koji radi.

Ovaj film je na repertoaru od 31. januara do 6. februara 2019; Sala 2; 21h. Cena ulaznice: 300 din.

Bioskop ART zadržava pravo izmene repertoara bez predhodne najave.

Ulaznice se kupuju u holu bioskopa na dan projekcije i važe samo za taj dan.

Comments are closed.