ALA JE LEP OVAJ SVET
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...
Zemlja:
SRB
Godina:
2022
Kategorija:
Komedija, Romantični / ljubavni
Početak prikazivanja:
22.09.2022
Trajanje:
1 h 45 min
Scenario:
Andrej Sepetkovski
Režija:
Filip Čolović
Glumci:
Andjelka Prpić, Andrija Kuzmanović, Nikola Pejaković, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Branko Vidakovic, Branka Pujić, Tihomir Stanić, Andrija Milošević
Jezik:
SRB

Opis filma:

Priča o ljubavi koja preobražava i o mogućnosti promene svakog čoveka na bolje ili na gore, u zavisnosti od toga čime se napaja.

Ljubiša, dobro nadzemaljsko biće čiji je zadatak da spoji ljude u bračnu zajednicu, već dugo je neuspešan u svom poslu. Ovog puta se zarekao da će spojiti Batu, neafirmisanog i isfrustriranog filmskog reditelja i Unu Lazarević, najpoznatiju TV voditeljku i površnu mega zvezdu, autorku čuvene, pomodarske emisije ,,Šetnja sa lavom” . Ljubiša stvara okolnosti koje bi ih sjedinile, te Una intervjuiše Batu u njegovom stanu. Posle napetog intervjua, sukoba i razbuktalih strasti, plin eksplodira i stan odleti u vazduh. Njih dvoje čudom prežive, no, strada Batina komšinica. Inspektor Trišić hapsi Batu zbog nehotičnog ubistva i pokušaja ubistva Une. Bata biva osuđen i dospeva u zatvor, gde pokušava da preživi i vremenom postaje “surovi” kriminalac.

Ovaj film je na repertoaru od 22. do 28. septembra 2022; Sala 1; 20h. Cena ulaznice: 400 din.

Ovaj film je na repertoaru od 29. septembra do 5. oktobra 2022; Sala 2; 19:30h. Cena ulaznice: 400 din.

Bioskop ART zadržava pravo izmene repertoara bez predhodne najave.

Ulaznice se kupuju u holu bioskopa na dan projekcije i važe samo za taj dan.

Comments are closed.