BEŠE JEDNOM
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Zemlja:
UK
Godina:
2020
Kategorija:
Avantura, Drama, Fantazija, Porodični
Početak prikazivanja:
07.01.2021
Trajanje:
1 h 38 min
Scenario:
Trailer0:31 | Trailer4 VIDEOS | 21 IMAGES When their eldest brother dies, Peter and Alice seek to save their parents from despair until they are forced to choose between home and imagination, setting the stage for their iconic journeys into Wonderland and Neverland.
Režija:
Brenda Chapman
Glumci:
Angelina Jolie, Gugu Mbatha-Raw, Michael Caine
Jezik:
ENG

Opis filma:

Dejvid , Petar i Alisa Lidlton uživaju u idiličnom djetinjstvu u Engleskoj krajem 19. vijeka. Oni najviše vole da se igraju u svojoj bašti i obližnjoj šumi, a dječju živopisnu maštu podstiču roditelji Džek i Rouz. Kako se situacija Lidltonovih pogoršava, i Petar i Alisa pronalaze snagu u moći svoje mašte i kreću u pravu avanturu kako bi spasili porodicu od besparice – avanturu koja ih vodi duboko u podle ulice viktorijanskog Londona, gdje spoznaju nevjerovatna otkrića o porijeklu svog oca.
Ohrabren, Petar shvata da nije rješenje da postane kao njegov stariji brat i odlučuje da pobjegne u vječno dječaštvo na daleko ostrvo Nedođija. U međuvremenu, Alisa se upušta u svijet sopstvenog stvaranja, nazvan Zemlja čuda, gdje shvata da se na kraju mora vratiti u stvarnost, odrasti i napraviti sopstveni izbor, između majke i tetke.
Tako se iz jedne tragične stvarnosti rađaju dvije veoma različite fantastične legende: Petar Pan i Alisa u zemlji čuda.

Ovaj film je na repertoaru od 8. do 13. januara 2021; Sala 2; 18h. Cena ulaznice: 350 din.

Bioskop ART zadržava pravo izmene repertoara bez predhodne najave.

Ulaznice se kupuju u holu bioskopa na dan projekcije i važe samo za taj dan.

Comments are closed.