JUČE
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Zemlja:
UK
Godina:
2019
Kategorija:
Drama, Komedija, Muzički
Početak prikazivanja:
27.06.2019
Trajanje:
1 h 52 min
Scenario:
Jack Barth (story by), Richard Curtis (screenplay)
Režija:
Danny Boyle
Glumci:
Lily James, Himesh Patel, Kate McKinnon, Ed Sheeran
Jezik:
ENG

Opis filma:

Juče, svi su znali za Bitlse. Danas, samo se Džek seća njihovih pesama. I postaće vrlo velika zvezda.Od Oskarom nagrađenog reditelja Denija Bojla i scenariste nominovanog za Oskara, Ričarda Kertisa, stiže nam rokenrol komedija o muzici, snovima, prijateljstvu i dugom i krivudavom putu koji vodi do najveće ljubavi u životu.

Džek Malik bori se sa svojom karijerom pevača i tekstopisca, u malom primorskom gradu u Engleskoj. Njegovi snovi o slavi i uspehu počinju da blede, uprkos podršci odane drugarice iz detinjstva, Eli. A onda, posle čudne saobraćajne nesreće u momentu kada ceo svet na trenutak gubi električnu energiju, Džek se budi i otkriva da Bitlsi nikada nisu postojali… i suočava se sa veoma komplikovanim problemom.

Izvodeći pesme najvećeg benda u istoriji, svetu koji ih nikada nije čuo i uz malu pomoć svog američkog agenta hladnog srca, Debre, Džek dostiže planetarnu slavu. Ali kako se penje ka vrhu, Rizikuje da izgubi Eni, jedinu osobu koja je uvek verovala u njega. Kada se zatvore vrata koja su delila njegov stari i novi život, Džek će morati da se vrati tamo gde je nekada pripadao i da dokaže da je ljubav sve što nam treba.

Ovaj film je na repertoaru od 27. juna do 3. jula 2019; Sala 2; 21h. Cena ulaznice: 300 din.

Bioskop ART zadržava pravo izmene repertoara bez predhodne najave.

Ulaznice se kupuju u holu bioskopa na dan projekcije i važe samo za taj dan.

Comments are closed.