ZEC PETAR
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Zemlja:
UK, Australia ,USA
Godina:
2018
Kategorija:
Animirani, Avantura, Sinhronizovano
Početak prikazivanja:
29.03.2018
Trajanje:
1 h 31 min
Scenario:
Rob Lieber (screen story by), Will Gluck (screen story by)
Režija:
Will Gluck
Glumci:
Stefan Bundalo (Petar Zec), Teodora Ristovski, Iva Stefanović, Milica Janketić, Aleksandar Radojičić, Tamara Aleksić, Dejan Dedić, Dragan Vujić – Vujke, Miroljub Turajlija, Slobodan Tešić, Lako Nikolić, Milan Antonić
Jezik:
SRB

Opis filma:

Animirano-igrani film Zec Petar priča nikad pre ispričanu priču o Zecu Petru koja počinje tako što Petar i njegova cela porodica preuzme farmu starog gospodina Gregora i počnu je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered.
Kada na farmu po svoje nasledstvo dođe mlađi gospodin Toma Gregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Ali mladi Gregor nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Bibu koja je ujedno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza što na kraju rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bibe. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko van njihove idilične okoline pravac u gužvu londonske podzemne željeznice i sve do opasnih ulica grada i nazad.Ali na kraju, Petar mora da shvati da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.

Ovaj film je na repertoaru od 29. marta do 4. aprila 2018; Sala 1; 18h. Cena ulaznice: 250 din.

Od 5. marta do 18. aprila 2018; Sala 2; 19h. Cena ulaznice: 250 din.

Bioskop ART zadržava pravo izmene repertoara bez predhodne najave.

Ulaznice se kupuju u holu bioskopa na dan projekcije i važe samo za taj dan.

Comments are closed.